overehrm.nlsitemap
overehrm.nlsitemap
Stelling:
56
  

Door de digitalisering
moet je als HRM’er
steeds meer IT-nerd worden

View
pwdegidsbanen

Compleet overzicht van HR vacatures

email_topslide

Gratis HR nieuwsbrieven, incl. over eHRM. Klik hier

PW De Gids, de HR informatiebron

Klik hier voor het laatste HR nieuws

email_topslideGratis HR nieuwsbrieven, incl. over eHRM. Meld u aan.

PW De Gids, de HR informatiebron

Klik hier voor het laatste HR nieuws

Hieronder een overzicht van de partners.
 • HR2day_ehrm

  De beste online HRM en salarisadministratie.
  HR2day is de meest gebruiksvriendelijke manier om online je personeels- en salarisadministratie te doen.

 • talentsoft_ehrm

  5 miljoen gebruikers. 22 talen. 100 landen. Talentsoft’s cloud-base talent management oplossing ondersteunt meer dan 800 organisaties wereldwijd. De oplossing is toegesneden op organisaties van elk formaat: van kleine tot middelgrote organisaties tot multinationals in zowel de private als de publieke sector.

 • Workday_logo_ehrm

  Bij Workday staat de klant centraal bij alle zakelijke beslissingen. Bij alles dat we doen, draait het om de vraag “Welke gevolgen heeft dit voor onze klanten?” Daarom hebben wij de hoogste klanttevredenheid van alle belangrijke leveranciers van enterprise applicaties.

 • Afas

  Met de HRM-software van Afas is jouw organisatie klaar voor de toekomst.
  Slim automatiseren biedt efficiëntie en structuur op de afdeling, maakt salaris verwerken eenvoudig en draagt bij aan een papierloze werkomgeving. Met e-HRM ben je klaar voor de komst van generatie Y. Het geeft je niet alleen grip op het HR-processen, maar creëert ook transparantie in de organisatie en verbindt mensen en afdelingen.

 • Raet

  Raet is een toonaangevende e-HRM-softwareleverancier in Nederland. Met een portfolio van online diensten en software op het gebied van Human Capital Management (HCM) ondersteunen ze klanten en hun medewerkers.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.