Nieuws

plannen roosteren e-HRM

Belgische HR-startup Starter van het Jaar

De Belgische HR-startup Beeple is verkozen als Starter van Jaar 2016 tijdens de Nacht van de KMO. Deze avond wordt georganiseerd door de Belgische organisatie van kmo-promoties vzw. Zij geven prijzen aan ondernemingen in het Belgische midden- en kleinbedrijf die een verschil maken en voor economische welvaart en werkgelegenheid zorgen.

Beeple, gevestigd in Berchem, is ontwikkelaar van de gelijknamige online tool waarmee werkgevers op eenvoudige wijze flexibele werknemers kunnen managen. Het bedrijf zegt dat organisaties met de tool een tijdsbesparing kunnen opleveren van 80 procent. Beeple automatiseert een hoop processen zoals: het opvragen van de beschikbaarheden, de communicatie met de medewerkers, het aanvragen van tijdelijke contracten, het opmaken van callsheets.

Lees ook: Slimme software niet genoeg voor betere planning

Op Computable.nl vertelt oprichter Karel Rabout dat het snel gaat voor het bedrijf. Beeple haalde binnen anderhalf jaar veertig directe en ruim honderd indirecte klanten binnen. Klanten van het bedrijf zijn de Tall Ships Race in Antwerpen, R&T Security, KV Oostende voor zijn voetbalstewards, en de interimbureaus Start People en Flexpoint.

‘We zijn amper vorig jaar opgestart en we zien dat de markt onze software omarmt. Deze award is een bekroning voor ons, maar zeker geen eindpunt. We groeien in sneltempo op de Belgische markt en sinds kort ook in Nederland en Duitsland. Ook in andere landen lanceren we de komende maanden,’ aldus Rabout op Computable.nl.

Lees verder: Leverancier test virtual reality in planningssoftware

 

Deel dit bericht via: